lessphp fatal error: load error: failed to find /home/users/jonkqftp/jonkertravel.nl/wp-content/themes/Jonker/bootstrap/less/bootstrap.lesslessphp fatal error: load error: failed to find /home/users/jonkqftp/jonkertravel.nl/wp-content/themes/Jonker/style.less Groepsvervoer | JonkerTravel.nl

Groepsvervoer

Als u met een groot gezelschap wilt reizen bent u bij Jonker travel aan het juiste adres,
met meer dan 50 jaar ervaring in het vervoeren van gezelschappen bent u ervan verzekerd dat in ieder geval de reis tot in de details goed gaat.
Onze ervaren Chauffeurs en uitgebreid wagen park bezorgen u en uw gezelschap een reis waar nog lang over gesproken zal worden.

Voor groepsvervoer van onder de 9 personen verwijzen wij u graag door naar onze zuster onderneming Taxi Jonker deze verzorgt het vervoer voor groepen onder de 9 personen met net zoveel zorg, passie en toewijding als wij dat doen.

Voor het vervoeren van u en uw reisgezelschap hebben wij verschillende wagens tot onze beschikking, voor kleinere groepen tot 18 personen kunt u genieten van een reis in een van onze luxe Mercedes-Benz Sprinters. Terwijl de grotere groepen veelal vervoerd worden in onze Travego of Setra.

Bij Jonker Travel kunt u ook kiezen voor extra services zoals catering of Hostess, u kunt dit aangeven in het offerte formulier waarna u het met een van onze contact personen helemaal kunt personaliseren tot uw wensen.

Als u vrijblijvend een gratis offerte wilt krijgen kunt u dit eenvoudig aanvragen via het offerte formulier, u krijgt hierop zo spoedig mogelijk antwoord, voor vragen kunt u altijd contact met ons opnemen. In het offerte formulier kunt u al uw wensen duidelijk maken zodat wij er voor kunnen zorgen dat de reis tot in de puntjes geregeld wordt.

Gratis offerte aanvragen

There has been an error.

We apologize for any inconvenience, please return to the home page or use the search form below.