Als u met een groot gezelschap wilt reizen bent u bij Jonker Travel aan het juiste adres. Met meer dan 50 jaar ervaring in het vervoeren van gezelschappen bent u ervan verzekerd dat in ieder geval de reis tot in de details goed gaat.
Onze ervaren chauffeurs en uitgebreid wagenpark bezorgen u en uw gezelschap een reis waar nog lang over gesproken zal worden.

Voor het vervoeren van u en uw reisgezelschap hebben wij verschillende wagens tot onze beschikking, voor kleine en grote(re) groepen hebben wij altijd een touringcar die bij u en uw gezelschap past.

Bij Jonker Travel kunt u ook kiezen voor extra services zoals catering of hostess, u kunt dit aangeven in het offerteformulier waarna u het met een van onze contactpersonen helemaal kunt personaliseren tot uw wensen.

Het betalen van de rit dient vooraf plaats te vinden. Eventuele uitloop van de dag wordt op nacalculatie berekend.

Reist u met kinderen of baby’s? Deze dienen een eigen stoel te hebben, een kinderstoel- of zitje is hierbij verplicht.

Als u vrijblijvend een offerte wilt krijgen kunt u dit eenvoudig aanvragen via het offerteformulier, u krijgt hierop zo spoedig mogelijk antwoord, voor vragen kunt u altijd contact met ons opnemen. In het offerte formulier kunt u al uw wensen duidelijk maken zodat wij er voor kunnen zorgen dat de reis tot in de puntjes geregeld wordt.

Als de rit binnen 24 uur plaats moet vinden dient u te bellen naar telefoonnummer: 070-5177977.