Wilt u met een groot gezelschap reizen, dan bent u bij Jonker Travel aan het juiste adres. Met meer dan 50 jaar ervaring in het vervoeren van gezelschappen bent u ervan verzekerd dat in ieder geval de reis tot in de puntjes wordt verzorgd.
Onze ervaren chauffeurs in onze luxe touringcars bezorgen u en uw gezelschap een reis waar nog lang over gesproken zal worden.

Voor het vervoeren van u en uw reisgezelschap beschikken wij over verschillende wagens, voor kleine en grote(re) groepen. Er is altijd een touringcar beschikbaar die bij uw gezelschap past.

U kunt bij Jonker Travel ook kiezen voor extra services, zoals catering of hostess. Geef uw voorkeuren aan in het offerteformulier. Daarna kunt u samen met een van onze contactpersonen uw reis conform uw wensen personaliseren.

Betaling van de rit vindt vooraf plaats. Eventuele uitloop van de dag wordt op nacalculatie berekend.

Reist u met kinderen of baby’s? Deze dienen een eigen stoel te hebben, een kinderstoel of -zitje is hierbij verplicht.

Wenst u vrijblijvend een offerte, kunt u die eenvoudig aanvragen via het offerteformulier. U krijgt hierop zo spoedig mogelijk antwoord. Voor vragen kunt u altijd contact met ons opnemen. In het offerteformulier kunt u al uw wensen aangeven, zodat wij ervoor kunnen zorgen dat uw reis tot in de puntjes geregeld wordt.

Wilt u een groepsreis boeken die binnen 24 uur plaats moet vinden? Belt u dan naar telefoonnummer: 070-5177977.