Jonker Travel heeft een luxe wagenpark van 20 luxe touringcars. Onze touringcars zijn van alle gemakken voorzien. Volledig uitgerust met comfortabele stoelen met voldoende beenruimte, airconditioning en een audiosysteem. Jonker Travel bestaat al jaren en heeft haar sporen wel verdiend in het personenvervoer. Dagelijks vervoeren wij talloze personen door heel Europa! Met ons hechte team zorgen wij ervoor dat een reis tot in de puntjes wordt verzorgd.

Wat ga je doen?

Altijd al gedroomd van een baan als touringcarchauffeur? Zoek je een werkgever die investeert in jouw ontwikkeling? En wil je graag leren op de werkvloer? Niet langer dromen, maar solliciteer! Je wordt hét visitekaartje van ons bedrijf en gaat onze klanten veilig naar de bestemming brengen.

Wie ben je?

Als toekomstig touringcarchauffeur ben je een veelzijdig persoon, je werkt zelfstandig, je vindt het leuk om te reizen en je gaat graag met mensen om. Wisselende werktijden vormen geen probleem en je snapt dat je vaak moet werken wanneer anderen vrij zijn.
’s Avonds, in het weekend of op feestdagen, het hoort er allemaal bij. Je begrijpt ook dat jouw passagiers een dagje uit zijn en je weet eerder wat jouw gasten wensen dan zij zelf. Als iets tegen zit dan is het voor jou een uitdaging om er weer een positieve wending aan te geven. Je beheerst de Nederlandse en bij voorkeur ook de Engels taal (basis).

Wat mag je verwachten?

Wij bieden je een interne opleiding aan tot touringcarchauffeur. Je kan door ontwikkelen naar een allround er­varen touringcarchauffeur waarbij je veel van Europa en Nederland gaat zien. De werkzaamheden worden uitgevoerd met moder­ne en luxe touringcars en zijn zeer divers. Zo verzorgen wij hop on hop off tours, meerdaagse vakantiereizen, dagtochten, privéfeesten en ga zo maar door. Het werk zal nooit hetzelfde zijn! Het salaris is conform CAO.

Meer dan alleen rijden

Touringcarchauffeur is een verantwoordelijk en veelzijdig vak voor een ondernemend en reislustig persoon die graag met mensen werkt en in staat is de rollen van chauffeur en gastheer te combineren. Naast deze eigenschappen moet je natuurlijk ook over relevante opleidingen en certificaten beschikken voordat je touringcarchauffeur kunt worden. Je hebt een rijbewijs D nodig, maar ook een geldige code 95, een geldige geneeskundige verklaring en een bestuurderskaart. Er komt meer bij kijken dan alleen achter het stuur zitten van een grote bus.

Enthousiast geworden?

Heb je vragen of wil je ons gewoon even spreken over de vacature? Neem dan contact met ons op door te bellen naar 070-5177977 of te mailen naar info@jonkertravel.nl. Wil je solliciteren? Stuur dan snel jouw cv of motivatie naar bovengenoemd e-mailadres.