Jonker Travel heeft een luxe wagenpark van 20 luxe touringcars. Onze touringcars zijn van alle gemakken voorzien. Volledig uitgerust met comfortabele stoelen met voldoende beenruimte, airconditioning en een audiosysteem. Jonker Travel bestaat al jaren en heeft haar sporen wel verdiend in het personenvervoer. Dagelijks vervoeren wij talloze personen door heel Europa! Met ons hechte team zorgen wij ervoor dat een reis tot in de puntjes wordt verzorgd.

Wat gaat u doen?

Als chauffeur bent u verantwoordelijk om de gasten een unieke dag te bezorgen. U bent de gastheer/gastvrouw die deze mensen meeneemt op een unieke reis. U vervoert de gasten veilig langs de meest prachtige bestemmingen in Europa. U bent het visitekaartje van het bedrijf en zorgt er dus voor dat de reis zo soepel mogelijk verloopt. Tijdens de reizen heeft u de verantwoordelijkheid. Naast chauffeur voor verre reizen kunt u ook dichter bij huis worden ingezet, dit kunnen bijvoorbeeld personeelsuitjes, sportwedstrijden, etc zijn.

Wie bent u?

Als touringcarchauffeur voor Jonker Travel bent u een veelzijdig persoon, u werkt zelfstandig, u vindt het leuk om te reizen en u gaat graag met mensen om. Wisselende werktijden vormen geen probleem en u snapt dat u vaak moet werken wanneer anderen vrij zijn. ’s Avonds, in het weekend of op feestdagen, het hoort er allemaal bij. U begrijpt ook dat uw passagiers een dagje uit zijn en u weet eerder wat uw gasten wensen dan zij zelf. U zorgt ervoor dat de passagiers een veilige en aangename rit hebben. U beheerst de Nederlandse taal volledig en u heeft voldoende beheersing van de Engelse en Duitse taal.

Wat mag u verwachten?

U komt te werken binnen een ondernemend familiebedrijf in een afwisselende functie waarin u te maken krijgt met alle facetten van het touringcar vervoer. De standplaats is Katwijk. Het salaris is afhankelijk van uw leeftijd, ervaring en is conform CAO.

Daarnaast is het van belang dat u in het bezit bent van de volgende documenten:
• Een geldig rijbewijs D met code 95;
• Bestuurderskaart;
• Medische verklaring;
• E achter D is een pre.

Word u onze nieuwe collega?

Heeft u vragen of wilt u ons gewoon even spreken over de vacature? Neem dan contact met ons op door te bellen naar 070-5177977 of te mailen naar info@jonkertravel.nl. Wilt u solliciteren? Stuur dan snel uw cv of motivatie naar bovengenoemd e-mailadres.