Maak kennis met ons aanbod!

Wij vervoeren dagelijks groepen door heel Europa. Wij zorgen ervoor dat uw reis tot in de puntjes verzorgd wordt. Voor het vervoeren van u en uw reisgezelschap beschikken wij over verschillende luxe touringcars, voor kleine en grote(re) groepen. Er is altijd een touringcar beschikbaar die bij uw gezelschap past. In dit blog lichten wij toe wat wij u te bieden hebben.

Huwelijksfeesten
Vervoer nodig voor uw gasten tijdens uw bruiloft? Wij regelen een luxe touringcar die de gasten naar de juiste plek brengt en/of ophaalt.

Vrijgezellenfeesten
Onze luxe touringcars zijn ook uiterst geschikt voor vrijgezellenfeesten. Wij brengen u en uw groep deze dag naar alle activiteiten die gepland staan en zorgen samen voor een topdag!

Vergaderingen
Moet u voor werk een lange rit maken en wilt u ruimte om te kunnen werken? Dan bent u bij ons aan het goede adres. In onze luxe touringcars is er genoeg ruimte om te kunnen werken en zelfs om te vergaderen.

Dagtochten
Een vakantie binnen Europa met vrienden/familie? Ga met een luxe touringcar. Ons hechte team zorgt ervoor dat uw reis tot in de puntjes wordt verzorgd. Door onze jarenlange ervaring bieden wij de service die u wenst tijdens het reizen.

Meerdaagse reizen (buitenland)
Bij Jonker Travel kunt u ook met een groot gezelschap een meerdaagse reis maken. U heeft de mogelijkheid om te kiezen voor extra services, zoals catering of hostess.

Schiphol-transfer
Wanneer u met een groot gezelschap op vakantie gaat, zorgen wij dat u veilig naar Schiphol wordt gebracht.

Schoolreizen
Bereid u een schoolexcursie voor? Uw leerlingen zijn bij ons van harte welkom om met ons mee te reizen. Reizen met Jonker Travel doet u met een veilig gevoel.

Heeft u interesse in een van onze diensten? Neem dan contact met ons via info@jonkertravel.nl of bel ons op 070 517 7977. Uiteraard kunt u ook een offerte aanvragen op onze website.

Leave a Comment